Plocka jordgubbar

Posted by admin on 11 september, 2012 in Okategoriserade |

Hur många av er har inte plockar jordgubbar i er ungdom? Jag har gjort det och inte bara ett år utan flera år i sträck. Jag personligen tyckte att detta var ett roligt jobb. Mycket berodde nog på att vi var några kompisar som gjorde det tillsammans och vi kunde både jobba och umgås samtidigt. Det är ett tufft jobb, det måste jag erkänna. Man måste jobba hårt för att tjäna ihop sina pengar men det kan ungdomar göra. Detta är ett tuffare jobb för äldre men ungdomar klarar av det väldigt bra. Sedan kan man inte komma ifrån att det kanske inte är det allra bäst betalda jobbet men det är ändå ett jobb. Jag vet inte hur mycket man får betalt för att plocka jordgubbar nu men då jag jobbade med det var det ganska lite men om man jobbar hårt så går det faktiskt att tjäna en hel del pengar